Resultaten voor Dietiste

Diëtiste.
Ik studeerde in juni 2014 af aan de Katholieke Hogeschool Leuven als bachelor in de Voeding en dieetkunde. Ik volgde hierna ook een specialisatie opleiding voor maag en darmklachten te behandelen en een intensieve opleiding tot sportdiëtist aan Plantijn Hogeschool Antwerpen.
Op zoek naar een persoonlijk dieet? Dietiste Lotte De Clercq te Kortrijk.
Hoe kunnen we je helpen? Een diëtiste kan je helpen bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en een voeding die daarbij past. Niet enkel voor een vermageringsdieet kan je naar een diëtiste gaan, maar ook voor vele andere soorten diëten.
Een diëtist is veel meer dan iemand die je helpt om te vermageren Wetenschap Knack.
In dit kader is het gebrek aan een algemene terugbetaling van een consult bij een erkend diëtist een groot gemis. Op die manier zouden mensen vlugger de weg vinden naar de diëtist en zouden we pseudovoedingsdeskundigen misschien een halt kunnen toeroepen.
Ann Parmentier Diëtiste Voedings en leefstijladvies.
Ik wil advies op maat geven en motiveren zodat je met een voeding die bij je past en een gezonde leefstijl je opnieuw energiek en fit voelt! Daarnaast wil ik je door middel van o.a. workshops ook de nodige vaardigheden en kennis concreet aanleren om dit te realiseren. Diëtiste Ann Parmentier.
Wat zijn de beroepsvoorwaarden voor een diëtiste Starters.
Zo dient de behandelende diëtist erkend te zijn door de Dienst geneeskundige verzorging van het RIZIV en dient men zich te houden aan het vastgelegde honorarium voor dit type van behandeling.De RIZIV-erkenning dient rechtstreeks te worden aangevraagd bij het RIZIV.
Diëtiste Hendrikx in Maasmechelen met openingsuren Dieet en natuurvoeding.
Zo ndag 20/05. Herent: van Dinsdag tot Donderdag van 900u: 2100u.: Consultatie na telefonische afspraak! U kan ook terecht in onze praktijk te Herent: Rijkestraat 16 3020 Herent. Ligging en routebeschrijving. Bereken de route naar Diëtiste Hendrikx, 3630 Maasmechelen, Genieskensstraat 137.
Maak kennis met de dietisten Welkom bij dietistenpraktijk Lotte De Clercq, jouw hulp voor dieetadvies en voedingsadvies in Gent.
Lotte De Clercq. Ik ben een diëtiste in de Gentse regio met een voorliefde voor lekker eten en koken. Door mijn ervaring als diëtiste merkte ik al snel dat het voor mensen die een dieet volgen vaak moeilijk is om inspiratie op te doen.
Diëtiste Lien Mourisse Welkom op mijn website.
diëtiste diabeteseducator Lien Mourisse.; VOEDINGSADVIES OP MAAT DIABETESEDUCATIE. Welkom op de website van voedingsdeskundige, diëtiste en diabeteseducator Lien Mourisse. Ik ben werkzaam als erkende diëtiste en ik streef er naar om samen met u een persoonlijk voedingsadvies op maat uit te werken.
Diëtiste Nathalie De Jonge Voedingsdeskundige Geraardsbergen Inforegio.be.
Nutripunt is ontstaan uit de woorden nutriënten voedingsstoffen en punt kruispunt, verzamelpunt en vraagpunt een plaats waar je al je vragen en zorgen kwijt kan over voeding en wat er bij hoort. Dietiste Nathalie De Jonge werkt met de visie dat voeding wetenschap is.
Zitdag diëtist CM.
Ziekte of ongeval. Sluit nu aan bij CM. Hallo, waar ben je naar op zoek? Tegemoetkoming brillen en lenzen. Home Diensten en voordelen Gezondheid en preventie Voeding Zitdag diëtist. In sommige CM-ziekenfondsen houdt een diëtist zitdag voor voedings en dieetadvies.
Diëtiste Overijse Hoeilaart Sanne Timmermans.
Als diëtiste verstrek ik individueel advies op maat. Ik geef wetenschappelijk onderbouwd advies over gezonde voeding maar ook als u dieetadvies nodig heeft omwille van een. ziekte of een aandoening, kan u bij mij terecht. Praktijk Overijse Groeneweg 3, 3090 Overijse 0474 87 21 20.

Contacteer ons